Gastronomický večer na téma Svatý Valentýn


nahrávám mapu....

Date/Time
Date(s) - 14/02/2015
19.00 - 23.30

Location
Sokolov Karla Havlíčka Borovského 1267

Category(ies)


Stáhnout prospekt v PDF >>>>

Zážitková gastronomie

Tuto již tradiční gastronomickou akce pořádá opět Alan Remeš a za CHEF de CHEF club Lukáš Paluska, tentokrát na téma

SVÁTEK ZAMILOVANÝCH

 

Ceviche z bílého halibuta s plátky červené cibulky a kapary

Pouilly sur Loire – Joseph Mellot

Smetanový fenyklový krém s kuřecím estragonovým nočkemœ

Macon Villages Chardonnay – Domaine Grand Caille

Raviolky nadívané srnčím ragů s omáčkou z červeného vínaœ

Pinot Noir – Domaine Bernard

Vepřová balotýnka s paprikovou redukcí, rýžovým suflé a zeleninovým konfit   œ

Albaran Syrah+Cabernet – Mas Daumas Gassac

Kávové tiramisu s macerovanými jahodami s ovocnou pěnou

Maury 2007 – Gerard Bertrand

 

 

 

 

Objednat vstupenky >>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.