DESÁTÝ GASTRONOMICKÝ VEČER


nahrávám mapu....

Date/Time
Date(s) - 30/01/2016
19.00 - 22.30

Location
Sokolov Karla Havlíčka Borovského 1267

Category(ies)


Zážitková gastronomie

gastronomická akce:

výroční DESÁTÝ GASTRONOMICKÝ VEČER

Opět jsme pro Vás připravili akci zážitkové gastronomie pod názvem gastronomický večer. 

Tento gastronomický večer je již desátý v pořadí.

Tato již klasická akce zážitkové gastronomie jako vždy obsahuje pět chodů jídel s pěti víny.

                 

„Mé předsevzetí? Zdraví!“

PROSPEKT V PDF >>>>

 

Macerovaný lososový pstruh se zázvorem – omáčkou Kikkoman – pikantní ředkev

Sauvignon Krásná Hora zemské víno – BIO

Polévka z řapíkatého celeru s dýňovým olejem

 Chardonnay BIO Gerard Bertrand

Grilovaná vepřová panenka – tuřínové pyré – pečená bramborová kaše

œMalbec Premium – Domaine Bousquet BIO 

Grilovaný lososový filet – pošírovaná anglická zelenina – žloutková pěna

   œCotes de Rosés Gerard Bertrand – BIO 

Karamelový krém s vanilkou – jablečná marmeláda – smetanový nok

œRasteau doré – Vin doux naturel 

Večer opět připravuje Alan Remeš a Lukáš Paluska.

O B J E D N A T >>>>

 

Fotogalerie z desátého gastronomického večera

Desátý gastronomický večer

Studený předkrm

Studený předkrm

Macerovaný lososový pstruh se zázvorem – omáčkou Kikkoman – pikantní ředkev

Ryba

Ryba

Grilovaný lososový filet – pošírovaná anglická zelenina – žloutková pěna

Hlavní chod

Hlavní chod

Grilovaná vepřová panenka – tuřínové pyré – pečená bramborová kaše

Dezert

Dezert

Karamelový krém s vanilkou – jablečná marmeláda – smetanový nok

Prostřený stůl

Prostřený stůl

Vína

Vína

Sauvignon Krásná Hora zemské víno – BIO, Chardonnay BIO Gerard Bertrand, Malbec Premium – Domaine Bousquet BIO, Cotes de Rosés Gerard Bertrand – BIO, œRasteau doré – Vin doux naturel œ



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *