Date/Time
Date(s) - 11/05/2013
19.00 - 22.30
Location
Sokolov Karla Havlíčka Borovského 1267
Category(ies)
Labužníky a milovníky zážitkové gastronomie
zveme na gastronomickou akci pořádanou pod názvem
„GASTRONOMICKÝ VEČER“.
Akci pořádají Alan Remeš – A R Z O,
Sdružení karlovarských šéfkuchařů CHEF de CHEF club
a Střední škola živnostenská Sokolov.
Vstupenky na gastronomický večer si můžete objednat zde
MENU na téma „lahodné chutě chřestu“
Carpacio z čerstvého zeleného chřestu s plátkem macerovaného lososa a nočkem krému wasabi
Grüner Veltliner Heiligenstein
Smetanový krém z bílého chřestu s pangritatou z tyrolského špeku
Jaillance – Cremant de Bordeaux cuvée de l´Abbaye
Vlažný salátek z čerstvého chřestu s tomatovým confitem
Veltlínské zelené VOC Znojmo 2011
Grilovaný špalíček vepřové panenky, podávaný s bramborovo-chřestovým nákypem a silnou masovou šťávou
Cotes du Rhone Grande reserve Chateau Beauchene
Kopeček vanilkové zmrzliny v chřestové nadýchané pěně s domácí oplatkou
Akce se z provozních důvodů bohužel nebude konat v termínu 11.5.
Termín této akce bude oznámen zde v dostatečném předstihu.
Vstupenky je nutné si objednat předem.
Vstupenky si můžete objednat také jako balíček s ubytováním pro dva.
Organizaci gastronomického večera připravil Alan Remeš Menu připraví šéfkuchaři karlovarských hotelů Lukáš Paluska a Jaroslav Václavek. Večerem provází a obsluhu sladí Alan Remeš. Fotografie na Vaše přání zajistil L. Domabyl.
Vína z tohoto gastronomického večera si můžete objednat v našem e:shopu ZDE