Gastronomický večer na téma „lahodné chutě chřestu“


nahrávám mapu....

Date/Time
Date(s) - 11/05/2013
19.00 - 22.30

Location
Sokolov Karla Havlíčka Borovského 1267

Category(ies)


 

3.2.

Labužníky a milovníky zážitkové gastronomie

zveme na gastronomickou akci pořádanou pod názvem

„GASTRONOMICKÝ VEČER“.

 

Akci pořádají Alan Remeš – A R Z O,

Sdružení karlovarských šéfkuchařů CHEF de CHEF club

a Střední škola živnostenská Sokolov.

 

Vstupenky na gastronomický večer si můžete objednat zde

MENU na téma „lahodné chutě chřestu“

Carpacio z čerstvého zeleného chřestu s plátkem macerovaného lososa a nočkem krému wasabi

Grüner Veltliner Heiligenstein

Smetanový krém z bílého chřestu s pangritatou z tyrolského špeku

Jaillance – Cremant de Bordeaux cuvée de l´Abbaye

Vlažný salátek z čerstvého chřestu s tomatovým confitem

Veltlínské zelené VOC Znojmo 2011

Grilovaný špalíček vepřové panenky, podávaný s bramborovo-chřestovým nákypem a silnou masovou šťávou

Cotes du Rhone Grande reserve Chateau Beauchene

Kopeček vanilkové zmrzliny v chřestové nadýchané pěně s domácí oplatkou

Akce se z provozních důvodů bohužel nebude konat v termínu 11.5.

Termín této akce bude oznámen zde v dostatečném předstihu.

Vstupenky je nutné si objednat předem.

Vstupenky si můžete objednat také jako balíček s ubytováním pro dva.

Organizaci gastronomického večera připravil Alan Remeš Menu připraví šéfkuchaři karlovarských hotelů Lukáš Paluska a Jaroslav Václavek. Večerem provází a obsluhu sladí Alan Remeš. Fotografie na Vaše přání zajistil L. Domabyl.

KOUPIT VSTUPENKY

Vína z tohoto gastronomického večera si můžete objednat v našem e:shopu ZDE



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *