Gastronomický večer na téma „Zimní menu na zahřátí“


nahrávám mapu....

Date/Time
Date(s) - 02/03/2013
22.00 - 22.30

Location
Sokolov Karla Havlíčka Borovského 1267

Category(ies)


Akce zážitkové gastronomie gastronomický večer na téma "Lahodné chutě chřestu"

Akce zážitkové gastronomie gastronomický večer na téma „Lahodné chutě chřestu“

Labužníky a milovníky zážitkové gastronomie

zveme na gastronomickou akci pořádanou pod názvem

„GASTRONOMICKÝ VEČER“.

Akce se koná 2.3.2013 v Sokolově.

Akci pořádají Alan Remeš – A R Z O,

Sdružení karlovarských šéfkuchařů CHEF de CHEF club

a Střední škola živnostenská Sokolov.

 

Vstupenky na gastronomický večer si můžete objednat zde

MENU na téma „Zimní menu na zahřátí

Jemné cibulové kapučíno s parmezánovým chipsem a máslovými houstičkami

Quincy (Sauvignon) – Joseph Mellot

Krůtí balotýnka nadívaná kuřecí fáší s chilli vlákny, podávaná na lůžku ze zeleninky „Ratatoille“

Macon Villages – Domaine de Grande Caille

Steak z čerstvého lososa lehce zauzený na bukové drti, servírovaný s hráškovém puré a pečenou brambůrkou

Grenailes Moulin-á-Vent Domaine Pardon

Gratinovaný teplý vinný Sabayon s pečenými jablíčky na třtinovém cukru

Maury 1998

 

Tato akce zážitkové gastronomie se bude konat 2.3.2013.

Vstupenky je nutné si objednat předem.

Vstupenky si můžete objednat také jako balíček s ubytováním pro dva.

Organizaci gastronomického večera připravil Alan Remeš Menu připraví šéfkuchaři karlovarských hotelů Lukáš Paluska a Jaroslav Václavek. Večerem provází a obsluhu sladí Alan Remeš. Fotografie na Vaše přání zajistil L. Domabyl.

KOUPIT VSTUPENKY

Vína z tohoto gastronomického večera si můžete objednat v našem e:shopu ZDE



One thought on “Gastronomický večer na téma „Zimní menu na zahřátí“

  1. Gastronomický večer 2.3. 2013 se skutečně vydařil. Naprosto fantasticky sestavené menu výborné chuti, úžasný výběr vín.
    Příjemné bylo i to, že obsluha rychle a s přehledem zvládala roznášku jídla, dolévání vína a vody, odnášku nádobí.
    A nápad do budoucna: „Bylo by možné použít nějakou příjemnou a nevtíravou hudbu?“ Byl to velmi příjemně strávený večer,
    za který děkujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *