Date/Time
Date(s) - 02/03/2013
22.00 - 22.30
Location
Sokolov Karla Havlíčka Borovského 1267
Category(ies)
Labužníky a milovníky zážitkové gastronomie
zveme na gastronomickou akci pořádanou pod názvem
„GASTRONOMICKÝ VEČER“.
Akce se koná 2.3.2013 v Sokolově.
Akci pořádají Alan Remeš – A R Z O,
Sdružení karlovarských šéfkuchařů CHEF de CHEF club
a Střední škola živnostenská Sokolov.
Vstupenky na gastronomický večer si můžete objednat zde
MENU na téma „Zimní menu na zahřátí
Jemné cibulové kapučíno s parmezánovým chipsem a máslovými houstičkami
Quincy (Sauvignon) – Joseph Mellot
Krůtí balotýnka nadívaná kuřecí fáší s chilli vlákny, podávaná na lůžku ze zeleninky „Ratatoille“
Macon Villages – Domaine de Grande Caille
Steak z čerstvého lososa lehce zauzený na bukové drti, servírovaný s hráškovém puré a pečenou brambůrkou
Grenailes Moulin-á-Vent Domaine Pardon
Gratinovaný teplý vinný Sabayon s pečenými jablíčky na třtinovém cukru
Maury 1998
Tato akce zážitkové gastronomie se bude konat 2.3.2013.
Vstupenky je nutné si objednat předem.
Vstupenky si můžete objednat také jako balíček s ubytováním pro dva.
Organizaci gastronomického večera připravil Alan Remeš Menu připraví šéfkuchaři karlovarských hotelů Lukáš Paluska a Jaroslav Václavek. Večerem provází a obsluhu sladí Alan Remeš. Fotografie na Vaše přání zajistil L. Domabyl.
Vína z tohoto gastronomického večera si můžete objednat v našem e:shopu ZDE
Gastronomický večer 2.3. 2013 se skutečně vydařil. Naprosto fantasticky sestavené menu výborné chuti, úžasný výběr vín.
Příjemné bylo i to, že obsluha rychle a s přehledem zvládala roznášku jídla, dolévání vína a vody, odnášku nádobí.
A nápad do budoucna: „Bylo by možné použít nějakou příjemnou a nevtíravou hudbu?“ Byl to velmi příjemně strávený večer,
za který děkujeme.